Laatste artikel

Voorzitter van debatten

Suzanne Weusten treedt geregeld op als dagvoorzitter en moderator van debatten.

Op 17 november presenteerde ze de Psyche Media Prijs 2011, een initiatief van het Fonds Psychische Gezondheid. De winnaars van de juryprijs en de publieksprijs staan hier.

Op woensdag 9 november 2011 trad ze op als dagvoorzitter van Masterklasse in de lift, een initiatief van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de Hollandsche Maatschappij der Wetenschap, over de aansluiting tussen hoger onderwijs en het bedrijfsleven.

Op zaterdag 28 mei trad ze op als moderator van een debat over E-books in de Openbare Bibliotheek in Amsterdam, georganiseerd door de Stichting Lira, de auteursrechtorganisatie voor schrijvers en vertalers en journalisten.

Op 2 november 2010 interviewde ze Douwe Draaisma in het Academiegebouw in Groningen, ter gelegenheid van zijn nieuwe boek: Vergeetboek.

Op 1 oktober 2010 modereerde ze het debat voor de uitreiking van de Psyche en Mediaprijs 2010.

Op 16 maart 2010 was ze dagvoorzitter van een studiemiddag over ZZP'ers, bij de SER in Den Haag, georganiseerd door De Burcht. Zelfstandig ondernemers, politici, wetenschappers en vertegenwoordigers van de vakbond discussieerden over de opmars van de Zelfstandige Zonder Personeel.

Op 16 november jl. leidde ze een lunchgesprek over de Toekomst van de Journalistiek. Georganiseerd door NPOX, het netwerk voor mediamakers, de creatieve club van programmamakers van alle publieke omroepen.

Op 16 september 2009 was ze dagvoorzitter van het Studium Generale van Nassau Verzekeringen over wanbeleid in de zorg. Naar aanleiding van de governance brief van minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, discussieerden de aanwezigen over bestuurdersaansprakelijkheid in de zorg.

Artikelen